29.04.2019   TOBB MEYBEM BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

TOBB MEYBEM BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş tarafından, Oda ve Borsalara yönelik Mesleki Yeterlilik Sistemi Üçüncü Grup Bilgilendirme Eğitimi TOBB Sosyal Tesisler toplantı salonlarında gerçekleştirildi.

28 Oda ve Borsanın Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve MEYBEM sorumlularının katıldığı eğitimde, mesleki yeterlilik sistemi hakkında genel bilgilendirme yapılarak, sınav ve belgelendirme süreçleri ele alındı

Öğleden sonraki oturumlarda ise, sektör bazında belgelendirme detayları, yazılım sistemi ve teşvik uygulamaları anlatılarak, katılımcıların sorulan cevaplandırıldı.

Oda ve Borsalara yönelik olarak Nisan ayında üç ayrı grupta gerçekleştirilen

eğitimler, gelen talepler doğrultusunda Haziran ayında devam edecek.