27.02.2019   TOBB İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

TOBB İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde, Oda ve Borsaların bünyesinde yapılandırılan ve 81 ilde faaliyetlerini sürdüren TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, İcra Komitesi Üyelerini seçmek için sandık başına gitti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda gerçekleşen seçimlerin sonucunda TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliğine Rukiye Kocataş seçildi. TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yedek Üyeliğine Fatma Özdişçi seçildi.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliğine Evren Mustafa Kaya seçilirken TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yedek Üyeliğine ise Yiğit Keser  seçildi.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan seçimlerin ardından yeni seçilen Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri ile bir araya geldi. Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komitesi üyelerini tebrik eden Başkan Seyhan yeni dönemde yapacakları çalışmalar için başarı dileklerini iletti. Kadın ve Genç Girişimcilerin  Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde öncü kurullar olduğunu belirten Başkan Seyhan ‘Bizler Kadın ve Genç girişimcilerimizi önemsiyoruz. Onların yapacakları her çalışmada yanlarına olacağımızı ifade etmek istiyorum Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde Kadın ve Genç Girişimciler öncü olmuşlardır. Bu dönem iki kurulumuzda da değişim yaşandı. Bundan önce Odamız bünyesinde görev yapan Kadın ve Genç girişimciler kurullarında yer alan başkanlarımıza ve üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde gerek Kadın, gerekse Genç girişimcilerimiz ile güzel işler yapacağımıza inanıyor, seçilen icra komitesi üyelerimizi bir kez daha kutluyorum’ dedi.