21.06.2019   TOBB DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİ

TOBB DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİ

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Birol ŞEN Ankara’da 20-21 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen TOBB DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİ EĞİTİMİ TOPLANTISI ’na katılım sağladı.

İlgili eğitim 20-21 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara’daki Birlik merkezinde, TOBB Dijital Dönüşüm Projesi 2.faz çalışmaları kapsamında stok yönetimi, satın alma, demirbaş ve bordro konu başlıklarını kapsayacak şekilde verildi.

Konuyla ilgili iki  gün süren (20-21 Haziran 2019) eğitim-toplantılara katılım sağlayan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası  Genel Sekreteri Birol ŞEN : “TOBB Dijital Dönüşüm Projesi 1.faz çalışmaları üye, muhasebe, bütçe yazılımları yapılan güncellemeler ile Kurumlarımıza büyük katkı sağladı. Düzenlemesi henüz yeni yapılan ; stok yönetimi, satın alma, demirbaş, personel bordro konularını kapsayan eğitimler verildi. Kurumlarımızın temsilcilerinin saptadığı aksaklıkların programda düzeltilmesi, güncellenmesi ile beraber büyük fayda sağlanacağı şüphesizdir.