20.02.2020   DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

DEVLET DESTEKLİ TİCARİ ALACAK SİGORTASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak düzenlediğimiz  KOBİ'lere yönelik Ticari Alacak Sigortası  konulu seminer Halk Bankası Halk Sigorta Genel Müdürlüğü Uzmanı Fehmi Gökhan GÜRSOY tarafından 20.02.2020 Perşembe günü saat 15:30 ‘da Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Seminer ile ilgili olarak Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan ;  Halk Bankası Bölge Müdürü Murat Erdoğan Halk Bankası Alaşehir Şube Müdürü Arif Tek ve Müdür Yardımcısı Mehmet Esin’in Odamıza yaptığı ziyarette kendilerine üyelerimizin finansmana erişimini kolaylaştırmak ve KOBİ’lere yönelik Ticari Alacak Sigortasının  detaylarının duyurmak için bu semineri talep ettik. Kendileri bu talebimizi Halk Bankası Halk Sigorta Genel Müdürlüğü tarafından konusunda uzman Halk Sigorta Ege Bölge Satış Direktörlüğü Yöneticisi Murat Kanat,,Halk Sigorta Genel Müdürlüğü Ticari Alacak sigortası Uzmanı Fehmi Gökhan Gürsoy tarafından üyelerimizin bilgilendirilmesini sağladılar KOBİ’ler açısından son derece sorun teşkil edecek olan ödenmeyen faturalara karşı, kendilerini korumalarını sağlayacak önemli bilgilerin anlatıldığı seminer üyelerimiz açısından faydalı oldu.