27.08.2019   4 YILLIK FAKÜLTE İÇİN HEYET OLARAK TEKRAR REKTÖRLÜKDEYDİK

4 YILLIK FAKÜLTE İÇİN HEYET OLARAK TEKRAR REKTÖRLÜKDEYDİK

MANİSA CBÜ REKTÖRÜ PROF.DR.AHMET ATAÇ A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Alaşehir Kaymakamımız Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan,  Odamız Yönetim  Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk,  Odamız Genel Sekreteri Birol Şen, Alaşehir Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık, Alaşehir Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Ali Uçak ile birlikte Manisa CBÜ Rektörlüğüne atanan Prf.Dr.Ahmet Ataç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledik.

Manisa CBÜ Rektörlüğünde bir önceki dönem görev yapan Prf Dr Kemal Çelebi’ye yaptığımız ziyaretlerde dile getirdiğimiz gibi Yeni atanan Prf.Dr.Ahmet Ataç’a da İlçemiz için çok önemli olduğunu düşündüğümüz Zirai İlimler Fakültesinin kurulması ve Kurulacak olan bu fakültenin Alaşehir’e katacağı değerleri kendilerine izah ettik.

Oldukça olumlu geçen bu ziyarette Odamız olarak ve Alaşehir olarak Fakültenin açılması yönünde  maddi ve manevi her türlü desteği vereceğimize dair söz verdik.

Ayrıca yaptığımız Ziyarette, Alaşehir Meslek Yüksekokulundaki öğrencilerimizin daha konforlu bir eğitim-öğretim hizmeti alabilmeleri için Alaşehir Yerleşkesinde yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Prof. Dr. Ahmet Ataç yaptığımız ziyaretten dolayı İlçe heyetimize teşekkür ederek,  Üniversitelerinde konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.